MENGUMPUL, MEMBUANG & MENYEKAT TOKSIN 

 

Anda cepat penat dan mudah dapat penyakit seperti alahan resdung dan juga penyakit kulit tetapi anda
sendiri tak pasti apakah puncanya.
 
Sebenarnya anda tidak boleh lari dari bahaya toksin dalam kehidupan harian anda. 
Toksin boleh datang
dari pencemaran makanan dan minuman anda, atau mungkin dari udara yang anda sedut atau juga
ubat-ubatan yang anda makan.
 
Ini kerana kebanyakan makanan yang anda makan dan barang-barang yang anda
gunakan hari ini
semuanya tidak lari dari bahan dan proses kimia yang tidak elok untuk kesihatan anda dan menyumbang
 kepada pertambahan toksin di dalam badan anda
 
Lebih buruk lagi jika anda sentiasa memilih makanan yang diproses dan mengandungi 
pengawet,
pewarna & perasa tiruan yang juga punca kepada toksin di dalam badan anda
 
Fakta mengatakan bahawa kebanyakan penyakit berpunca dari toksin yang banyak di
dalam badan
 
Toksin ini jika dibiarkan berleluasa di dalam badan boleh 
menyebabkan pelbagai
kesan buruk antaranya:
 
1. Khasiat makanan yang anda makan tidak dapat diserap dengan 
baik oleh sel
badan anda
 
2. Kanser Usus & Hati
 
3. Migrain
 
4. Alahan pada kulit
 
5. Resdung & Sinus
 
Biasanya anda akan cepat penat dan mudah mengantuk walaupun telah mendapatkan 
rehat yang cukup.
 
Toksin di dalam darah akan mengalir di dalam darah dan berpotensi merosakkan 
organ dalaman anda
tanpa anda sedari
 
Ramai orang di luar sana yang mengamalkan diet dan melakukan pelbagai jenis aktiviti 
lasak untuk
menurunkan berat badan tanpa mengambil langkah membuang toksin dari dalam usus, hati dan sel
mereka secara selari dengan program penurunan berat badan.
 
Apabila penurunan berat badan telah berjaya dilakukan, toksin yang selama ini
berkumpul di bawah
lapisan tisu-tisu dan akan keluar serta memulakan serangan menyebabkan pelbagai jenis penyakit.
 
Oleh sebab itu, jika anda ingin melakukan program menurunkan berat badan, pastikan 
anda
mengambil pemakanan yang dapat membantu anda untuk detoks sepanjang program diet itu
dilakukan kerana setiap hari anda tidak dapat lari dari pelbagai jenis punca toksin.
 
Ramai juga yang menjalankan detoks yang hanya menumpukan bahagian usus sahaja 
di mana mereka
akan kerap membuang air besar sehingga perut rasa sakit dan mengakibatkan cirit-birit.
   
Sebenarnya, anda perlu faham yang detoks sebenarnya bukan hanya di bahagian usus
tetapi mesti
secara keseluruhan badan terutamanya di bahgian usus, hati dan sel badan anda
 
FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD) adalah salah satu penyelesaian 
yang dapat
membantu anda untuk menjalankan detoks secara keseluruhan badan terutamnya di bahagian usus,
hati dan sel anda tanpa perlu menyeksa diri untuk mengharungi sakit perut yang memulas-mulas
dan cirit-birit.
 
FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD) yang kaya dengan Asid Fulvic 
akan 
mengumpul semua toksin dari dalam badandan membuangnya dari badan serta menyekat supaya
toksin dari usus, hati dan sel tidak masuk ke dalam badan
 
Kenapa FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD) istimewa sebagai agen 
detoks
berbanding dengan produk lain yang banyak di pasaran?
 
Ini kerana Asid Fulvic yang ada di dalam setiap botol FULVICO Functional Drink (FFD) 
memang
dijadikan Allah dengan saiz yang sangat kecil untuk masuk ke dalam sel untuk mengumpul dan
membuang semua toksin

 
Testimonial
 

 

"Saya memang ada masalah membuang air besar sejak dari kecil  lagi. Saya hanya
membuang paling
banyak pun seminggu dua kali dan nak membuang tu bukan satu perkara yang mudah untuk saya.
Tapi bila saya amalkan FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD) ni saya dah 
membuang setiap hari dan yang paling saya suka bukan sekadar membuang tapi betul-betul lawas
dan puas. Saya dapat rasa yang saya semakin bertenaga dan fokus. Saya suka FULVICO Functional
Drink (FFD) Functional Drink (FFD)" kata Mira Izany, eksekutif muda di agensi di bawah Kementerian
Komunikasi & Multimedia Malaysia
 
 
"Siang bekerja malam pulak belajar sambung master. Memang sebelum ni saya rasa terlampau 
penat 
dan ditambah pulak saya memang ada masalah nak membuang air besar. Tapi sejak saya amalkan
FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink(FFD) ni, bukanlah langsung tak penat tapi saya
rasa penat memang berkurang sangat dan paling best adalah saya boleh fokus. Saya pun gembira sangat
sebab saya dah boleh membuang setiap pagi dengan lawasnya. Saya suggest pada sesiapa yang sibuk
macam saya ni, minumlah FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD)" kata Izwan seorang
eksekutif marketing communication di MYNIC Berhad dan juga pelajar Master di UPM, Serdang
 
  
"Dah bertahun-tahun ayah saya tidur di atas sofa disebabkan tidak tahan air cond dalam bilik. 
Bila air cond
je, masalah sinus ayah saya jadi semakin teruk. Dah cuba macam-macam jenis ubat sehinggalah saya sendiri
belikan FULVICO Functional Drink (FFD untuk ayah saya cuba. Saya mula nampak kesan pada set yang
pertama bila ayah saya dah mula tidur dalam bilik dan bila bangun pagi, dia ok je. Tak macam dulu. Saya
jugak nampak yang ayah saya lebih bertenaga ke masjid pada waktu subuh dan maghrib tak penat macam
dulu. Lebih mengembirakan kami sekeluarga bila minggu lepas, doktor check ayah dan bagitahu ayah dah tak
perlu ambil ubat sinus. Sekarang, bukan saya dan ayah je yang amalkan FULVICO Functional Drink (FFD) , tapi
emak dan adik saya juga. Satu keluarga dah jadikan FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD)
part of our daily drinks" kata Farah Wahidah Pathia, seorang pelajar Master di UITM, Shah Alam
 
DISCLAIMER: Kesan adalah berbeza untuk setiap individu bergantung kepada tindakbalas badan mereka terhadap FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD). 
 
 
 
FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD) tidak mempunyai sebarang bau. Rasanya seperti
meminum air putih atau air mineral 
 
Walaupun kelihatan bewarna hitam tetapi laporan makmal mengesahkan bahawa FULVICO 
Functional
Drink (FFD) tidak mengandungi sebarang pewarna dan jika ditumpahkan di atas baju bewarna putih,
kesan boleh dicuci dengan mudah dengan hanya menggunakan air sahaja kerana kesan itu tidak melekat
seperti kotoran air kopi
   
Setiap botol kaya dengan Asid Fulvic dan Mineral Organik
 
Apa itu mineral organik?
 
Mineral organik adalah mineral semulajdi yang terhasil dari mendapan tumbuhan berabad 
lamanya dan
boleh didapati di dalam perut bumi. Mesti digali sekurang-kurangnya 6 meter dalam sebelum menjumpai 
mineral ini di kawasan tertentu. 
 
Mineral organik ini jika dimakan akan diserap sepenuhnya oleh sel badan kita.
 
Khasiatnya seperti kita memakan tumbuhan yang ditanam di atas tanah yang subur tetapi 
malangnya hari
ini sudah tiada tanah subur seperti ini dan kebanyakan tumbuhan yang kita makan tidak mempunyai 
cukup mineral kerana ditanam menggunakna teknik pertanian moden.
 
Apa pula mineral bukan organik?
 
Mineral bukan organik pula adalah mineral yang diperbuat daripada batu. Mineral ini lebih 
murah dan
kebanyakannya digunakan untuk membuat pil vitamin dan mineral serta air minuman mineral yang banyak
di pasaran.
 
Mineral bukan organik ini jika diambil secara berlebihan adalah tidak baik untuk kesihatan 
badan kita 
kerana ia tidak akan dihurai dan diserap dengan sepenuhnya oleh sel. Sisa yang tertinggal akan berkumpul
di dalam badan dan boleh menyebabkan sakit sendi, buah pinggang dan batu empedu.
 
 
FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD) diproses di kilang yang mempunyai 
GMP di
Puchong, Selangor dan mengandungi bahan semulajadi yang boleh diminum tanpa was-was
 
 
Kandungan Dalam Setiap Botol FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD)
 
1. 77 jenis Fulvic Trace Mineral (Mineral Organik & Asid Fulvic)
 
2.  Air  
 
Campuran kedua-dua bahan semulajadi ini menjadikan setiap botol FULVICO Functional Drink 
(FFD) :
 
 
     i) 100% organik
 
     ii) 0% kalori
 
     iii) 0% karbohidrat
 
     iv) 0% gula
 
     v) 0% kafein
 
     vi) 0% pewarna 
 
     vii) 0% perasa 
 
     viii) 0% gluten  
 
 
FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD) juga kaya dengan Sumber Elektrolit,  
Antioksidan & Asid Amino
 
Sumber Elektrolit adalah penting untuk mengganti elektrolit yang  hilang semasa menangis
dan
berpeluh
 
Elektrolit juga dipanggil sebagai cecair badan di mana jika tidak mencukupi anda mudah demam dan
berpotensi mendapat stroke haba
 
Sumber Antioksidan pula adalah sangat penting untuk mencegah kanser 
 
Sumber Antioksidan membantu membaikpulih sel yang rosak akibat radikal bebas, iaitu racun yang
terhasil daripada makanan dan minuman tercemar serta persekitaran yang kotor dan beracun
 
Sumber Asid Amino adalah sangat penting untuk pertumbuhan tisu dan otot 
 
 
Testimonial
 
 
 
 
DISCLAIMER: Kesan adalah berbeza untuk setiap individu bergantung kepada tindakbalas badan mereka terhadap FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD). 
 
Tawaran Hebat 
  
Cara minum:
  
1/2 cawan/gelas  (150ml) sekali atau dua kali sehari setiap hari dan lebih baik jika diminum lebih dan tidak
ada had maksimum
 
Boleh diminum terus atau boleh juga ditambah dengan air lain sehingga penuh cawan/gelas 
(Dilarang dicampur dengan air dari sumber paip yang tidak ditapis kerana kandungan Asid Fulvic tidak
digalakkan untuk bercampur klorin)
 
Boleh dicampur dengan air putih atau air berperisa seperti kordial, teh, milo atau sebagainya mengikut
keselesaan individu
 
Boleh juga diminum biasa, sejuk dari peti ais atau dipanaskan di atas dapur (Minum FULVICO Functional
Drink (FFD) Functional dan jika diminum panas, dapat membantu melegakan gastrik dan cirit-birit  
dalam beberapa minit) 
 
Untuk pelanggan yang kali pertama mencuba, anda sangat digalakkan untuk meminum setengah  botol
FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD)setiap pagi selama seminggu untuk dapatkan
kesan yang cepat dan berkesan. Ini kerana FULVICO Functional Drink (FFD) akan membantu untuk
keluarkan dahulu toksin dari badan anda
  
Beli Sekarang!
  
Sila klik>>> 
http://fulvicobyerzitehmohd.wasap.my/              
 
Atau Hubungi 
010-2002105 
 
Atau Email ke
 
 

Soalan- Soalan Yang Sering Ditanya Oleh Pelanggan FULVICO Functional Drink
(FFD) 
 
1. Kenapa Hitam?
Jawapan : FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD)memang bewarna hitam semulajadi
hasil daripada gabungan Asid Fulvic, Mineral Organik & Air Hidrogen. Laporan makmal mengesahkan
bahawa FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD) tidak mengandungi sebarang pewarna
tambahan. Jika ditumpahkan di atas baju bewarna putih, kesan akan hilang dengan mudah dan tidak
meninggalkan kotoran seperti air kopi
 
2. Apa Rasa FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD)?
Jawapan: FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD) tidak mempunyai sebarang bau
dan rasanya seperti meminum air putih atau air mineral
 
3. Halal ke?
Jawapan: FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD)  adalah campuran Mineral Organik
& Air sahaja.  Dibotolkan di kilang yang mempunyai GMP di Puchong Selangor. Jadi ia adalah selamat
dan boleh diminum tanpa was-was. FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD) dalam
proses mendapatkan sijil halal dari JAKIM
 
4. Berapa lama berkesan?
Jawapan: Bergantung pada tindakbalas tubuh setiap individu. Dalam masa 1 hingga 3 hari boleh
rasakan kesan pada tubuh badan kita. Kesan yang dirasai mungkin berbeza dari seorang individu
dengan individu yang lain.
 
5. Ibu mengandung boleh minum?
Jawapan : Sekiranya anda memang telah mengamalkan FULVICO Functional Drink (FFD) Functional
Drink (FFD) sebelum hamil, anda memang digalakkan untuk meneruskan kerana FULVICO Functional
Drink (FFD) Functional Drink (FFD) bagus untuk kandungan dan tenaga tetapi sekiranya anda ingin
mula minum FULVICO Functional Drink (FFD) semasa mengandung dan tidak pernah
mengamalkannya sebelum hamil, anda tidak begitu digalakkan. 
 
Ini kerana walaupun FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD) bagus untuk kandungan
tetapi kita tidak tahu apa tindakbalas peringkat awal tubuh anda pada FULVICO Functional Drink (FFD)
Functional Drink (FFD). Mungkin anda akan 
rasa sedikit pening, mengantuk atau terlalu lapar dan kerap membuang air kecil. Kesan-kesan ini 
dikhuatiri mengganggu keselesaan anda yang sedang hamil
 
Jika ingin mencuba ketika hamil, disarankan agar cuba sedikit demi sedikit untuk melihat tindakbalas
pada tubuh terlebih dahulu.
 
6. Apa tindakbalas awal yang biasa dirasai oleh pengguna yang meminum
FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD)?
Jawapan: Tindakbalas adalah berbeza untuk setiap individu. Terutamanya ia bergantung dengan
cara hidup seseorang. Jika individu tersebut banyak mengambil ubat-ubatan dan mempunyai
banyak toksin dalam badan, biasanya tubuh akan mengeluarkan toksin terlebih dahulu. Ada juga
pengguna yang rasa mengantuk di peringkat awal, rasa lapar, letih dan membuang air kecil banyak kali. 
 
Walaubagaimanapun, ramai juga pengguna yang terus rasa segar dan bertenaga dan kebanyakan
golongan ini adalah golongan yang kerap melakukan aktiviti sukan dan mengamalkan cara hidup sihat.
 
Apa pun tindakbalas yang dialami, tolong bersabar kerana ia akan berakhir dalam masa lebih kurang
seminggu dan anda akan mula merasai kesan positif yang membahagiakan
 
7. Kanak-kanak boleh minum ke?
Jawapan: Boleh  dan sangat disarankan jika diberi pada anak-anak kecil waktu demam atau sakit.
Suhu akan cepat turun dan kadar makan ubat batuk dan selsema tidak perlu lama kerana akan lebih
cepat sembuh
 
8. Minum waktu bila?
Jawapan: Bila-bila masa sahaja tetapi jika memilih untuk minum sekali sehari bolehlah minum pada
waktu pagi sebelum sarapan
 
9. Siapa yang tak boleh minum FULVICO Functional Drink (FFD) Functional
Drink (FFD)?
Jawapan: Hanya pesakit LUPUS (SLE) sahaja yang tidak digalakkan untuk minum kerana antibodi
pesakit LUPUS menyerang organ dalaman mereka sendiri. Manakala FULVICO Functional Drink (FFD) 
pula meningkatkan antibodi kita. Apabila FULVICO Functional Drink (FFD) meningkatkan antibodi
pesakit LUPUS, makin kuat antibodi itu menyerang organ dalaman mereka.
 
10. Boleh minum lebih ke?
Jawapan: Tiada masalah malah digalakkan. Tiada had maksimum kerana FULVICO Functional Drink
(FFD) Functional Drink (FFD) bukan ubat.
 
11. Bukankah minum banyak sangat mineral tak bagus?
Jawapan : Memang tak bagus jika mineral itu adalah mineral bukan organik kerana ia tidak akan
diserap sepenuhnya oleh sel badan kita dan akan terkumpul dalam buah pinggang dan sendi dan
boleh jadi batu empedu
 
FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD) pula kaya dengan Mineral Organik, jadi boleh
diminum banyak kerana sepenuhnya akan dihurai dan diserap. Malah Asid Fulvic dalam FULVICO
Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD) akan bantu huraikan semua mineral yang selama ini
tak dihuraikan di dalam badan anda agar dapat diserap. Mana-mana toksin yang ada dalam badan
anda akan dibuang oleh Asid Fulvic. 
 
Jika minum FULVICO Functional Drink (FFD) Functional Drink (FFD) dengan ubat-ubatan, bukan
sahaja ubat itu akan dihurai dan diserap sepenuhnya, penyembuhan akan lebih cepat dan organ
dalaman akan dilindungi dari bahaya toksin
 
 
Beli Sekarang!
  
Sila klik>>>  
http://fulvicobyerzitehmohd.wasap.my/    
 
atau hubungi 
010-2002105
 
Atau Email ke 
sales@fulvico.my
DISCLAIMER: Apa yang dinyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan. Kesan adalah berbeza untuk setiap individu bergantung kepada tindakbalas badan mereka terhadap FULVICO Functional Drink (FFD). Kami tidak bertanggungjawab kepada sebarang masalah pengguna di atas penggunaan produk ini
Copyright ©2017 FULVICO, All Rights Reserved.