SUSAH MEMBUANG AIR BESAR & SUKAR TIDUR LENA SETIAP MALAM RUPANYA BOLEH
SEBABKAN PELBAGAI MASALAH YANG BOLEH MERAGUT KEJAYAAN DAN KEBAHAGIAAN &
AKHIRNYA MEMBAWA MAUT!!!
 
 
Susah membuang & tidak mendapat tidur yang berkualiti  membuatkan badan memang cepat
penat ditambah pula dengan seharian sibuk bekerja. Bila balik tu apa yang nampak cuma bantal
sahaja. Kasihan orang-orang yang kita sayang sebab dah lama tak habiskan masa bersama.
Bukan tak nak tapi memang tak larat kerana kepenatan
 
 
Bila badan dah terlalu penat, sebenarnya tidur malam pun akan jadi tak lena. Dah lama rasanya
tak dapat tidur yang lena macam bayi. Letak kepala memang padam sampai subuh. Kalau dapat
tidur yang macam ni memang bangun rasa fresh dan bertenaga terus
 
 
Lagi sedih kalau ada yang ada masalah extra....susah sangat nak membuang air besar. Nak
membuang dua kali seminggu pun dah kira bertuah sangat dah inikan pulak nak cerita pasal nak
membuang hari-hari. Memang taklah! Berejam nak duduk dalam tandas. Sampai pedih segalalah!
STRESSSSSS!!!!
 
 
Angin dalam badan  jangan ceritalah....satu badan lenguh. Nak membuang angin dan sendawa
memang sangat susah
 
 
Bila rehat tidak mencukupi dan toksin pula berpesta dalam badan, memang cepat sangatlah penat
dan sakit. Kejap-kejap dapat batuk, selsema dan demam. 
 
 
Susah pula tu nak sembuh... ada masa tu sampai berminggu tak elok-elok batuk walaupun dah
makan macam-macam ubat
 
 
Kalau macam nilah cara hidup hari-hari, macam mana nak fokus, berjaya dan bahagia?
 
 
Usahkan nak jaga keluarga dan nak bagi yang terbaik untuk keluarga. Diri sendiri pun tak sihat
dan terurus
 
 
Tak cukup tidur dan tak membuang dengan lawas hari hari ni bukan perkara yang boleh diambil
mudah
 
 
Dua masalah ni boleh mengganggu sistem dalam badan dan boleh jadi punca penyakit yang boleh
bawa maut.
 
 
Stress, murung,migrain, angin, gastrik,cirit-birit,  buasir, kanser usus, sakit buah pinggang, kanser
hati, lenguh badan, lesu dan macam-macam lagi penyakit yang bakal diundang sekiranya kita ambil
mudah masalah sukar membuang air besar & sukar tidur lena ni
 
 
Ini kerana Stress & toksin tu adalah antara pembunuh utama dalam dunia moden ni.
 
 
Seorang doktor dari Jepun menjalankan kajian dan mengatakan hasil kajian beliau bahawa  najis
orang yang tak membuang air besar kalau lebih dari 3 hari, jika disuntik pada tikus, tikus itu terus
mati dalam beberapa minit disebabkan toksin 
 
 
Bayangkanlah apa akan jadi jika toksin bertempiaran dalam badan kita
 
 
Toksin ni kalau dah terlalu banyak dalam badan, jika pakai produk apa sekalipun, muka susah nak
berseri. Kalau sakit pula, makan ubat banyak pun susah nak baik kerana ubat tak diserap dan bila
ubat tak diserapakan jadi bahaya pula pada organ dalaman seperti buah pinggang
 
Perut pun  akan menjadi lemah dan akan mudah mendapat angin walaupun disebabkan hanya lewat
makan. Makan makanan pedas atau tersilap makan pun mudah mendapat cirit-birit. Ini kerana bakteria
jahat sudah mula berkuasa berbanding bakteria baik di dalam usus kita
 
Apabila bakteria baik sudah lemah dalam usus, ia akan menyebabkan Antibodi kita turut lemah untuk
melawan penyakit
 
 
Kesimpulannya, jika nak berjaya dalam hidup, kita mesti bertenaga dan jika nak bertenaga kita mesti
kena sihat dahulu
 
Bila dah sihat dan bertenaga baru boleh fokus, berjaya dan bahagia!
 
 
Nabi Muhamad dah kata yang kebanyakan penyakit berpunca dari usus
 
 
Jadi kita mesti sihat dalaman dulu baru sihat dan cantik luaran
 
 
Macam mana FULVICO Functional Drink (FFD) bantu untuk sihatkan dalaman supaya sihat dan bertenaga?
 
 
FULVICO Functional Drink (FFD) ni memang membantu sihat seluruh badan bermula dari dalaman
 
TESTIMONIAL
 
 
Kandungan FULVICO Functional Drink (FFD)  adalah suci dan boleh diminum tanpa was was  kerana
diperbuat dari 100% bahan semulajadi , iaitu 77 jenis mineral organik dan air hidrogen sahaja
 
 
FULVICO Functional Drink (FFD) dibotolkan di kilang yang mempunyai GMP di Puchong, Selangor
 

Laporan makmal menunjukkan FULVICO Functional Drink (FFD):
 
1.  Selamat diminum oleh semua peringkat umur
 
2. Tiada mengandungi sebarang pewarna tambahan
 
Walaupun di mata kasar, FULVICO Functional Drink (FFD) bewarna hitam tetapi ia adalah warna hitam
semulajadi. Apabila ditumpahkan ke atas baju bewarna putih, kesan pada baju putih itu boleh dihilangkan
dengan mudah kerana ia  tidak melekat seperti kesan air kopi.
 
3. Mengandungi 77 jenis mineral organik yang sangat kaya dengan sumber antioksidan, elektrolit dan
asid amino. 
 
Sumber antioksidan membantu mencegah kanser
 
Sumber elektrolit pula membantu gantikan elektrolit yang hilang semasa berpeluh dan menangis
 
Sumber asid amino pula membantu membina tisu dan otot badan
 
 
FULVICO Functional Drink (FFD) tidak mempunyai bau dan rasanya seperti meminum air putih
 
Paling kaya dengan Asid Fulvic yang sememangnya mempunyai khasiat yang tidak terhingga kepada
badan manusia
 
FULVICO Functional Drink (FFD) yang diminum panas paling berkhasiat melegakan cirit-cirit dan gastrik
dalam beberapa minit 
 
 
Kenapa FULVICO Functional Drink (FFD) mampu memberi kebaikan seperti di atas?
  
Ini kerana FULVICO Functional Drink (FFD) kaya dengan Fulvic Trace Mineral, iaitu 77 jenis mineral organik
dan asid fulvic
 
Mineral organik dan Asid Fulvic ini mempunya sifat yang sangat istimewa:
 
1. Menambah bakteria baik dalam usus anda
Agar antibodi dapat dikuatkan dan anda akan sukar mendapat penyakit terutamanya
demam, batuk dan selsema
 
2. Mengumpul, membuang & menyekat toksin dari badan anda
Semua toksin dari badan akan dibuang dan disekat terutamanya dari usus, hati, & sel  agar
 anda tidak mendapat penyakit serta organ dalaman anda
juga turut dilindungi daripada bahaya toksin
 
3. Menghurai sepenuhnya setiap mineral, vitamin dan ubat-ubatan yang ada di dalam
badan anda
Tidak kira samada mineral yang terkandung di dalam minuman FULVICO Functional Drink (FFD) atau
mineral-mineral & ubat-ubatan lain yang telah sedia ada dalam badan anda.  Mineral-mineral &
ubat-ubatan ini mungkin  berasal dari ubat & pil supplement yang anda makan atau air mineral yang
anda minum yang mana telah lama berada dalam badan anda kerana tidak dihurai dan diserap dengan
sempurna. 
 
4. Menjadi kenderaan yang membawa semua mineral & ubat-ubatan yang telah dihurai masuk
terus ke dalam dinding sel anda
Saiz molekul  Fulvic Trace Mineral ini memang djadikan sangat kecil
sehingga dengan mudah boleh menembusi dinding sel anda. Kebanyakan pil supplement yang anda
makan mengandungi molekul mineral yang bersaiz besar dan hanya mampu masuk ke dalam salur
darah tetapi tidak berjaya untuk masuk ke dalam dinding sel tetapi dengan bantuan Fulvic Trace
Mineral yang ada dalam setiap botol FULVICO Functional Drink (FFD), semua mineral ini boleh dihurai
dan dibawa masuk terus ke dalam sel anda.
 
5. Meningkatkan fungsi sel agar menerima semua mineral & ubat-ubatan
Penting untuk proses pemulihan agar penyakit seperti selsema, batuk, demam dan luka-luka anda
lebih cepat sembuh berbanding biasa
  

Sistem penghadaman yang sihat paling penting untuk memastikan semua makanan yang kita makan
akan dihadam dengan sempurna kerana makanan yang tertinggal di dalam usus akan bertukar
menjadi toksin dan boleh menyebabkan pelbagai jenis penyakit.
 
Bagaimana FULVICO Functional Drink (FFD) membantu meningkatkan fungsi sistem penghadaman kita?
 
FULVICO Functional Drink (FFD) membantu sistem penghadaman untuk mengeluarkan enzim agar
makanan yang dimakan dapat dihadam dengan sempurna. Tanpa enzim yang mencukupi, makanan yang
kita makan tidak dapat dihadam dengan sempurna dan akan tersimpan di dalam usus dan akhirnya
bertukar menjadi toksin.
  
Bakteria baik juga sangat penting untuk meningkatkan tahap kesihatan kita terutamanya peningkatan
tahap imunisasi kita. Bakteria baik di dalam usus adalah sangat penting kerana 90% imunisasi dan
penyakit kita berpunca dari usus.
 
Apakah peranan bakteria baik kepada kesihatan manusia?
 
1. kuatkan antibodi
 
2. tingkatkan sistem penghadaman
 
3. kurangkan stress dengan menghantar isyarat positif kepada otak agar tenang dan gembira
 
 
Fulvic Trace Mineral di dalam setiap botol FULVICO Functional Drink (FFD) bertindak sebagai 'catalyst',
iaitu sebatian yang bertindak ke atas reaksi kimia. Terdapat beribu-ribu tindakbalas kimia yang berlaku
di dalam tubuh manusia dalam setiap minit yang melibatkan penghasilan enzim, pergerakan keluar &
masuk nutrisi dari sel, aktiviti penghadaman dan sebagainya. Proses ini mengambil masa yang lama
tetapi dengan bantuan FULVICO Functional Drink (FFD), proses ini menjadi sangat cepat dan berkesan.
 
 
 
 
Anda akan rasa yang  paling puas hati setelah amalkan FULVICO Functional Drink (FFD) apabila anda:
 
1. semakin sihat dah susah dapat selsema, batuk & demam kerana antibodi sudah semakin kuat
 
2. bertenaga sepanjang hari bila tidur lena dan berkualiti setiap malam
 
3. lebih fokus kerana badan sentiasa sihat & bertenaga serta oksigen dalam badan mencukupi 
 
4. kurang stress & lebih tenang apabila bakteria baik mencukupi di dalam usus & sistem penghadaman
menjadi sihat kerana kedua-dua faktor ini amat berkait rapat dengan stress
 
5. kadar penyakit  anda lebih cepat sembuh dari biasa dengan bantuan asid fulvic yang membantu
menghurai semua mineral dan ubat-ubatan yang dimakan agar diserap sepenuhnya masuk ke dalam sel
 
6. tiada kerisauan tentang kerosakan organ dalaman akibat toksin yang berpunca dari ubatan kerana
kandungan istimewa FULVICO Functional Drink (FFD) telah bantu singkir dan sekat semua toksin
 
7. jimat wang untuk dibenjakan bagi kos perubatan
 
8. lebih ceria dan bahagia bersama orang yang tersayang terutamanya keluarga 
 
9. lebih mudah mencapai kejayaan dalam apa jua yang dilakukan
 
 
Kandungan Dalam Setiap Botol FULVICO Functional Drink (FFD)

1. 77 jenis fulvic trace mineral
(+) paling kaya dengan sumber antioksidan, elektrolit & asid amino
(+) menambah bakteria baik dalam usus
(+) mengumpul, membuang & menyekat toksin dari badan terutamanya dari usus, hati dan sel
(+) membantu menghurai sepenuhnya mineral, vitamin dan ubat-ubatan yang dimakan untuk dibawa
masuk terus ke dalam sel
 
 
2.  Air   
Campuran kedua-dua bahan semulajadi ini menjadikan setiap botol FULVICO Functional Drink (FFD):
 
2.1 100% organik
 
2.2 0% kalori
 
2.3 0% karbohidrat
 
2.4 0% gula
 
2.5 0% kafein
 
2.6 0% pewarna tambahan
 
2.7 0% perasa tambahan
 
2.8 0% gluten  
 
"Saya memang akan migrain setiap petang sebab sebagai seorang businessman memang saya tak lari dari
masalah yang tak pernah habis. Sejak saya mengamalkan FULVICO Functional Drink (FFD) saya dah takde
migrain dan saya juga rasa lebih fokus dan tenang tanpa stress. Bukan itu sahaja tapi saya susah nak dapat
selsema, batuk dan demam. Kalau dulu memang demam, batuk dan selsema tu perkara biasa terutamanya
bila saya penat dan kurang tidur" kata Shamsul Kamal, CEO SKSA TEchnology Sdn Bhd
 
 
"Saya memang ada masalah membuang air besar sejak dari kecil  lagi. Saya hanya membuang paling banyak
pun seminggu dua kali dan nak membuang tu bukan satu perkara yang mudah untuk saya. Tapi bila saya
amalkan FULVICO Functional Drink (FFD) ni saya dah membuang setiap hari dan yang paling saya suka bukan
sekadar membuang tapi betul-betul lawas dan puas. Saya dapat rasa yang saya semakin bertenaga dan fokus.
Saya suka FULVICO Functional Drink (FFD)" kata Mira Izany, eksekutif muda di agensi di bawah Kementerian
Komunikasi & Multimedia Malaysia
 
 
"Siang bekerja malam pulak belajar sambung master. Memang sebelum ni saya rasa terlampau penat dan
ditambah pulak saya memang ada masalah nak membuang air besar. Tapi sejak saya amalkan FULVICO
Functional Drink (FFD) ni, bukanlah langsung tak penat tapi saya rasa penat memang berkurang sangat dan
paling best adalah saya boleh fokus. Saya pun gembira sangat sebab saya dah boleh membuang setiap pagi
dengan lawasnya. Saya suggest pada sesiapa yang sibuk macam saya ni, minumlah FULVICO Functional Drink
(FFD)" kata Izwan seorang eksekutif marketing communication di MYNIC Berhad dan juga pelajar Master di
UPM, Serdang
 
 
"Dah dua kali saya makan mee korea yang pedas gilerrr tu dan kena gastrik yang sakit tak menahan. Dua-dua
kali tu jugaklah kakak saya panaskan satu cawan FULVICO Functional Drink (FFD) untuk saya dan saya hirup
perlahan-lahan sampai habis. Alhamdulillah gastrik saya hilang dalam masa beberapa minit. Amazing!!! dan
saya akan pastikan FULVICO Functional Drink (FFD) sentiasa ada dalam rumah saya" kata Johan Ariff, lelaki
berumur awal 20-an dan juga seorang eksekutif IT di KL
 
 
"Dah bertahun-tahun ayah saya tidur di atas sofa disebabkan tidak tahan air cond dalam bilik. Bila air cond je,
masalah sinus ayah saya jadi semakin teruk. Dah cuba macam-macam jenis ubat sehinggalah saya sendiri
belikan FULVICO Functional Drink (FFD) untuk ayah saya cuba. Saya mula nampak kesan pada set yang
pertama bila ayah saya dah mula tidur dalam bilik dan bila bangun pagi, dia ok je. Tak macam dulu.Saya
jugak nampak yang ayah saya lebih bertenaga ke masjid pada waktu subuh dan maghrib tak penat macam dulu.
Lebih mengembirakan kami sekeluarga bila minggu lepas, doktor check ayah dan bagitahu ayah dah tak perlu
ambil ubat sinus.
 
Sekarang, bukan saya dan ayah je yang amalkan FULVICO Functional Drink (FFD), tapi emak dan adik saya juga.
Satu keluarga dah jadikan FULVICO Functional Drink (FFD) part of our daily drinks" kata Farah Wahidah Pathia,
seorang pelajar Master di UITM, Shah Alam
 
 
 
DISCLAIMER: Kesan adalah berbeza bagi setiap individu bergantung kepada tindakbalas badan individu terhadap FULVICO Functional Drink (FFD)
Tawaran Hebat 
 
 
Cara minum:
 
1/2 cawan/gelas  (150ml) sekali atau dua kali sehari setiap hari dan lebih baik jika diminum lebih
dan tiada had maksimum
 
Boleh diminum terus atau boleh juga ditambah dengan air lain sehingga penuh cawan/gelas
 
Boleh dicampur dengan air putih atau air berperisa seperti kordial, teh, milo atau sebagainya mengikut
keselesaan individu
 
Boleh juga diminum biasa, sejuk dari peti ais atau dipanaskan di atas dapur
 
Untuk pelanggan yang kali pertama mencuba, anda sangat digalakkan untuk meminum setengah  botol
FULVICO Functional Drink (FFD) setiap pagi selama seminggu untuk dapatkan kesan yang cepat dan
berkesan. Ini kerana FULVICO Functional Drink (FFD) akan membantu untuk keluarkan dahulu toksin
dari badan anda

   
Beli Sekarang!
 
Sila Klik >>> 
http://fulvicobyerzitehmohd.wasap.my/

atau hubungi 
010-20021015
 
atau email ke
sales@fulvico.my
 
 
 
Soalan- Soalan Yang Sering Ditanya Oleh Pelanggan FULVICO Functional
Drink (FFD) 
 
1. Kenapa Hitam?
Jawapan : FULVICO Functional Drink (FFD) memang bewarna hitam semulajadi hasil daripada 
gabungan Asid Fulvic, Mineral Organik & Air Hidrogen. Laporan makmal mengesahkan bahawa
FULVICO Functional Drink (FFD) tidak mengandungi sebarang pewarna tambahan. Jika ditumpahkan
di atas baju bewarna putih, kesan akan hilang dengan mudah dan tidak meninggalkan kotoran seperti
air kopi
 
2. Apa Rasa FULVICO Functional Drink (FFD)?
Jawapan: FULVICO Functional Drink (FFD) tidak mempunyai sebarang bau dan rasanya seperti 
meminum air putih atau air mineral
 
3. Halal ke?
Jawapan: FULVICO Functional Drink (FFD)  adalah campuran Mineral Organik & Air sahaja.  Dibotolkan
di kilang yang mempunyai GMP di Puchong Selangor. Jadi ia adalah selamat dan boleh diminum tanpa
was-was.  FULVICO Functional Drink (FFD) dalam proses mendapatkan sijil halal dari JAKIM
 
4. Berapa lama berkesan?
Jawapan: Bergantung pada tindakbalas tubuh setiap individu. Dalam masa 1 hingga 3 hari boleh rasakan
kesan pada tubuh badan kita. Kesan yang dirasai mungkin berbeza dari seorang individu dengan
individu yang lain.
 
5. Ibu mengandung boleh minum?
Jawapan : Sekiranya anda memang telah mengamalkan FULVICO Functional Drink (FFD) sebelum hamil, 
anda memang digalakkan untuk meneruskan kerana FULVICO Functional Drink (FFD) bagus untuk
kandungan dan tenaga tetapi sekiranya anda ingin mula minum FULVICO Functional Drink (FFD) semasa
mengandung dan tidak pernah mengamalkannya sebelum hamil, anda tidak begitu digalakkan. 
 
Ini kerana walaupun FULVICO Functional Drink (FFD) bagus untuk kandungan tetapi kita tidak tahu apa
tindakbalas peringkat awal tubuh anda pada FULVICO Functional Drink (FFD). Mungkin anda akan rasa
sedikit pening, mengantuk atau terlalu lapar dan kerap membuang air kecil. Kesan-kesan ini dikhuatiri
mengganggu keselesaan anda yang sedang hamil
 
Jika ingin mencuba ketika hamil, disarankan agar cuba sedikit demi sedikit untuk melihat tindakbalas
pada tubuh terlebih dahulu.
 
6. Apa tindakbalas awal yang biasa dirasai oleh pengguna yang meminum
FULVICO Functional Drink (FFD)?
Jawapan: Tindakbalas adalah berbeza untuk setiap individu. Terutamanya ia bergantung dengan cara hidup
seseorang. Jika individu tersebut banyak mengambil ubat-ubatan dan mempunyai banyak toksin dalam
badan, biasanya tubuh akan mengeluarkan toksin terlebih dahulu. Ada juga pengguna yang rasa mengantuk
di peringkat awal, rasa lapar, letih dan membuang air kecil banyak kali. 
 
Walaubagaimanapun, ramai juga pengguna yang terus rasa segar dan bertenaga dan kebanyakan golongan
ini adalah golongan yang kerap melakukan aktiviti sukan dan mengamalkan cara hidup sihat.
 
Apa pun tindakbalas yang dialami, tolong bersabar kerana ia akan berakhir dalam masa lebih kurang
seminggu dan anda akan mula merasai kesan positif yang membahagiakan
 
7. Kanak-kanak boleh minum ke?
Jawapan: Boleh  dan sangat disarankan jika diberi pada anak-anak kecil waktu demam atau sakit. Suhu akan
cepat turun dan kadar makan ubat batuk dan selsema tidak perlu lama kerana akan lebih cepat sembuh
 
8. Minum waktu bila?
Jawapan: Bila-bila masa sahaja tetapi jika memilih untuk minum sekali sehari bolehlah minum pada waktu
pagi sebelum sarapan
 
9. Siapa yang tak boleh minum FULVICO Functional Drink (FFD)?
Jawapan: Hanya pesakit LUPUS (SLE) sahaja yang tidak digalakkan untuk minum kerana antibodi pesakit
LUPUS menyerang organ dalaman mereka sendiri. Manakala FULVICO Functional Drink (FFD) pula
meningkatkan antibodi kita. Apabila FULVICO Functional Drink (FFD) meningkatkan antibodi pesakit LUPUS,
makin kuat antibodi itu menyerang organ dalaman mereka.
 
10. Boleh minum lebih ke?
Jawapan: Tiada masalah malah digalakkan. Tiada had maksimum kerana FULVICO Functional Drink (FFD)
bukan ubat.
 
11. Bukankah minum banyak sangat mineral tak bagus?
Jawapan : Memang tak bagus jika mineral itu adalah mineral bukan organik kerana ia tidak akan diserap
sepenuhnya oleh sel badan kita dan akan terkumpul dalam buah pinggang dan sendi dan boleh jadi batu
empedu
 
FULVICO Functional Drink (FFD) pula kaya dengan Mineral Organik, jadi boleh diminum banyak kerana
sepenuhnya akan dihurai dan diserap. Malah Asid Fulvic dalam FULVICO Functional Drink (FFD) akan 
bantu huraikan semua mineral yang selama ini tak dihuraikan di dalam badan anda agar dapat diserap.
Mana-mana toksin yang ada dalam badan anda akan dibuang oleh Asid Fulvic. 
 
Jika minum FULVICO Functional Drink (FFD) dengan ubat-ubatan, bukan sahaja ubat itu akan dihurai
dan diserap sepenuhnya, penyembuhan akan lebih cepat dan organ dalaman akan dilindungi dari bahaya
toksin
   
 
Beli Sekarang!
  
Sila klik>>>  
http://fulvicobyerzitehmohd.wasap.my/  
 
atau hubungi 
010-2002105
 
Atau Email ke 
sales@fulvico.my
 
DISCLAIMER: Apa yang dinyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan. Kesan adalah berbeza untuk setiap individu bergantung kepada tindakbalas badan mereka terhadap FULVICO Functional Drink (FFD). Kami tidak bertanggungjawab kepada sebarang masalah pengguna di atas penggunaan produk ini
Copyright ©2017 FULVICO, All Rights Reserved.