MEMBANTU CEPATKAN PENYEMBUHAN
 
Seringkali anda mengalami masalah kesihatan seperti batuk, selsema, demam dan luka yang mengambil
masa untuk sembuh?
 
Ini berkait rapat dengan fungsi sel anda untuk menjalani proses pemulihan itu. 
 
Apa yang lebih membimbangkan apabila alahan atau luka yang tidak dapat dipulihkan dengan segera
akan merebak dan mendatangkan masalah yang lebih teruk seperti gatal, bernanah dan berair.
 
Masalah alahan kulit pula, semakin dibiarkan akan melarat ke seluruh badan terutamanya alahan kulit
seperti panau dan kurap.
 
Ini akan menimbulkan rasa tidak selesa, sakit, gatal dan kurang keyakinan diri untuk berdepan dengan
orang ramai.
 
Mentaliti komuniti hari ini memang beranggapan anda seorang yang pengotor jika anda mengalami
masalah kulit walaupun pada hakikatnya anda mengalami alahan dan telah berusaha untuk
mengubatinya dengan pelbagai cara.
 
Luka pula amat merbahaya jika dibiarkan terutamanya jika anda mempunyai masalah kesihatan lain
seperti kencing manis. Luka yang kecil berpotensi menjadikan anda hilang anggota akibat dipotong
jika ia dibiarkan dan anda menghidap kencing manis.
 
Bukan itu sahaja, malah luka yang dibiarkan akan mudah dijangkiti kuman dan akan menjadi lebih teruk
apabila mula berair dan bernanah. Luka yang berair dan bernanah akan memberikan rasa sakit yang
tidak terhingga dan akan menggangu anda terutamnnya pada sebelah malam. Anda tidak dapat
melelapkan mata kerana luka yang berdenyut dan sakit.
 
FULVICO Functional Drink (FFD)  adalah minuman yang dihasilkan dari bahan semulajadi, iaitu
campuran hanya air dan mineral organik sahaja.
 
Kandungan Asid Fulvic dari Fulvic Trace Mineral menjadikan setiap botol FULVICO Functional Drink
(FFD) berperanan membantu dalam mempercepatkan penyembuhan penyakit terutamanya luka.
 
Bagaimana?
 
1. Asid Fulvic di dalam FULVICO Functional Drink (FFD) akan menghurai sepenuhnya mineral dan
ubat-ubatan yang dimakan
 
2. Asid Fulvic ini juga akan membawa mineral dan ubat-ubatan yang telah dihurai masuk ke dalam sel.
Kebanyakan vitamin dan mineral bukan organik yang kita makan mempunyai saiz molekul yang sangat
besar dan hanya boleh masuk sehingga ke dalam darah tetapi tidak dapat menembusi sel tetapi Asid
Fulvic yang sememangnya mempunyai saiz molekul yang  sangat kecil mampu membawa semua mineral
dan ubat-ubatan yang telah dihurai masuk terus ke dalam sel untuk proses pemulihan
 
3. Asid Fulvic juga merangsang sel-sel yang memerlukan pemulihan untuk menerima mineral yang
dibawa
 
4. Asid Fulvic akan mengumpul, membuang dan menyekat semua toksin dari dalam
sel.
Sebenarnya sel badan anda tidak akan dapat menerima mineral, ubat-ubatan dan khasiat makanan jika
ia dipenuhi toksin tapi dengan kehadiran FULVICO Functional Drink (FFD), penyembuhan akan menjadi
lebih cepat kerana proses penerimaan mineral dan pembuangan toksin berlaku serentak semasa proses
pemulihan
 
5. FULVICO Functional Drink (FFD) yang kaya dengan 77 jenis mineral organik juga membantu proses
pemulihan.
Ini kerana sel-sel yang perlu dipulihkan sememangnya memerlukan mineral yang mencukupi
terutamanya mineral organik

 
Testimonial
 
 
 
" Saya baru menjalani pembedahan kaki sebab tulang kaki saya memang ada masalah, bengkok dan
doktor terpaksa jalankan pembedahan untuk betulkan kedudukannya. Lepas pembedahan tu memang
saya tak boleh berjalan. Nak berdiri pun sakit. Suatu hari tu, kawan saya Janice kenalkan FULVICO
Functional Drink (FFD) pada saya dan suruh saya minum. Saya minum FULVICO Functional Drink (FFD)
dalam beberapa hari dan saya memang rasa perubahan yang luka saya cepat sembuh. Kering dan saya
dah tak rasa sakit untuk berdiri. Sekarang saya memang amalkan terus FULVICO Functional Drink (FFD)
dan lebih kurang seminggu lebih  saya dah boleh berjalan macam biasa cuma masih terlalu baru untuk
saya melakukan aktiviti lasak. Sebab FULVICO Functional Drink (FFD) ni bukan ubat, so saya tetap ambil
ubat yang hospital bagi cuma saya dapat rasakan yang FULVICO Functional Drink (FFD) ni tolong
cepatkan lagi proses untuk sembuh tu agaknya. FULVICO Functional Drink (FFD) ni ingatkan saya pada
ikan haruan yang selalu orang lepas operation bersalin makan tu.  Walaubagaimanapun saya dah mula
bekerja dah sebab kesian kat crew kitchen yang kena cover saya", kata Johari seorang ketua tukang masak
di Western Food Central Kitchen
 
 
" Mak saya luka sebab terpijak dawai berus periuk dan sebab dawai tu terlalu kecil jadi kakak saya tolong
buangkan dawai yang termasuk dalam kaki mak dan kami fikir itu bukan satu luka yang serius. Tapi kami
jadi panik bila luka yang kecil tu jadi makin teruk dari hari ke hari, berair dan bernanah sampai mak dah
tak boleh berjalan. Bila bawa ke hospital rupanya mak ada kencing manis yang selama ni kami memang
tak tahu. Doktor terpaksa buat operation nak keluarkan nanah dan malangnya lepas operation yang
pertama masih banyak lagi nanah kat dalam kaki mak dan doktor terpaksa buat sekali lagi operation.
Doktor kata biasanya bila pesakit kencing manis memang sukar luka nak baik cepat. Alhamdulillah sepupu
saya datang melawat mak dan bagi 12 botol FULVICO Functional Drink (FFD) untuk mak minum. Mak saya
minum setengah botol setiap hari. Pada hari pertama dan kedua, mak rasa sedikit pening mungkin
tindakbalas FULVICO Functional Drink (FFD) dalam badan mak tapi lepas hari kedua dan seterusnya mak
dah tak rasa pening. Kami bersyukur sangat sebab FULVICO Functional Drink (FFD) bantu cepatkan luka
mak untuk sembuh. Luka mak cepat kering dan tak bernanah semula" kata Khairul Nizam dari Felda Mayam,
Triang Pahang
 
 
DISCLAIMER: Kesan adalah berbeza untuk setiap individu bergantung kepada tindakbalas badan mereka terhadap FULVICO Functional Drink (FFD). 
 

 
 
 
FULVICO Functional Drink (FFD) tidak mempunyai sebarang bau. Rasanya seperti meminum air putih
atau air mineral 
 
Walaupun kelihatan bewarna hitam tetapi laporan makmal mengesahkan bahawa FULVICO Functional
Drink (FFD) tidak mengandungi sebarang pewarna dan jika ditumpahkan di atas baju bewarna putih,
kesan boleh dicuci dengan mudah dengan hanya menggunakan air sahaja kerana kesan itu tidak melekat
seperti kotoran air kopi
 
Setiap botol kaya dengan Asid Fulvic dan Mineral Organik
 
Apa itu mineral organik?
 
Mineral organik adalah mineral semulajdi yang terhasil dari mendapan tumbuhan berabad lamanya dan
boleh didapati di dalam perut bumi. Mesti digali sekurang-kurangnya 6 meter dalam sebelum menjumpai
mineral ini di kawasan tertentu. 
 
Mineral organik ini jika dimakan akan diserap sepenuhnya oleh sel badan kita.
 
Khasiatnya seperti kita memakan tumbuhan yang ditanam di atas tanah yang subur tetapi malangnya hari
ini sudah tiada tanah subur seperti ini dan kebanyakan tumbuhan yang kita makan tidak mempunyai cukup
mineral kerana ditanam menggunakna teknik pertanian moden.
 
Apa pula mineral bukan organik?
 
Mineral bukan organik pula adalah mineral yang diperbuat daripada batu. Mineral ini lebih murah dan
kebanyakannya digunakan untuk membuat pil vitamin dan mineral serta air minuman mineral yang banyak
di pasaran.
 
Mineral bukan organik ini jika diambil secara berlebihan adalah tidak baik untuk kesihatan badan kita kerana
ia tidak akan dihurai dan diserap dengan sepenuhnya oleh sel. Sisa yang tertinggal akan berkumpul di dalam
badan dan boleh menyebabkan sakit sendi, buah pinggang dan batu empedu.
 
 
FULVICO Functional Drink (FFD) diproses di kilang yang mempunyai GMP di Puchong, Selangor dan
mengandungi bahan semulajadi yang boleh diminum tanpa was-was
 
 
Kandungan Dalam Setiap Botol FULVICO Functional Drink (FFD)
 
1. 77 jenis Fulvic Trace Mineral (Mineral Organik & Asid Fulvic)
 
2.  Air  
 
Campuran kedua-dua bahan semulajadi ini menjadikan setiap botol FULVICO Functional Drink (FFD) :
 
     i) 100% organik
 
     ii) 0% kalori
 
     iii) 0% karbohidrat
 
     iv) 0% gula
 
     v) 0% kafein
 
     vi) 0% pewarna 
 
     vii) 0% perasa 
 
     viii) 0% gluten  
 
 
FULVICO Functional Drink (FFD) juga kaya dengan Sumber Elektrolit, Antioksidan & Asid Amino
 
Sumber Elektrolit adalah penting untuk mengganti elektrolit yang  hilang semasa menangis dan
berpeluh
 
Elektrolit juga dipanggil sebagai cecair badan di mana jika tidak mencukupi anda mudah demam
dan berpotensi mendapat stroke haba
 
Sumber Antioksidan pula adalah sangat penting untuk mencegah kanser 
 
Sumber Antioksidan membantu membaikpulih sel yang rosak akibat radikal bebas, iaitu racun
yang terhasil daripada makanan dan minuman tercemar serta persekitaran yang kotor dan beracun
 
Sumber Asid Amino adalah sangat penting untuk pertumbuhan tisu dan otot 
 
 
 
Testimonial
 
 
DISCLAIMER: Kesan adalah berbeza untuk setiap individu bergantung kepada tindakbalas badan mereka terhadap FULVICO Functional Drink (FFD). 
 
Tawaran Hebat
 
Cara minum:
  
1/2 cawan/gelas  (150ml) sekali atau dua kali sehari setiap hari dan lebih baik jika diminum lebih dan tidak
ada had maksimum
 
Boleh diminum terus atau boleh juga ditambah dengan air lain sehingga penuh cawan/gelas 
(Dilarang dicampur dengan air dari sumber paip yang tidak ditapis kerana kandungan Asid Fulvic tidak
digalakkan untuk bercampur klorin)
 
Boleh dicampur dengan air putih atau air berperisa seperti kordial, teh, milo atau sebagainya mengikut
keselesaan individu
 
Boleh juga diminum biasa, sejuk dari peti ais atau dipanaskan di atas dapur (Minum FULVICO Functional
Drink (FFD) panas dapat membantu melegakan gastrik dan cirit-birit  dalam beberapa minit)
 
Untuk pelanggan yang kali pertama mencuba, anda sangat digalakkan untuk meminum setengah  botol
FULVICO Functional Drink (FFD) setiap pagi selama seminggu untuk dapatkan kesan yang cepat dan
berkesan. Ini kerana FULVICO Functional Drink (FFD) akan membantu untuk keluarkan dahulu toksin
dari badan anda

 
Beli Sekarang!
  
Sila klik>>> 
http://fulvicobyerzitehmohd.wasap.my/              
 
Atau Hubungi 
010-2002105 
 
Atau Email ke

 
 
Soalan- Soalan Yang Sering Ditanya Oleh Pelanggan FULVICO Functional
Drink (FFD) 
 
1. Kenapa Hitam?
Jawapan : FULVICO Functional Drink (FFD) memang bewarna hitam semulajadi hasil daripada 
gabungan Asid Fulvic, Mineral Organik & Air Hidrogen. Laporan makmal mengesahkan bahawa
FULVICO Functional Drink (FFD) tidak mengandungi sebarang pewarna tambahan. Jika ditumpahkan
di atas baju bewarna putih, kesan akan hilang dengan mudah dan tidak meninggalkan kotoran seperti
air kopi
 
2. Apa Rasa FULVICO Functional Drink (FFD)?
Jawapan: FULVICO Functional Drink (FFD) tidak mempunyai sebarang bau dan rasanya seperti
meminum air putih atau air mineral
 
3. Halal ke?
Jawapan: FULVICO Functional Drink (FFD)  adalah campuran Mineral Organik & Air sahaja.  
Dibotolkan di kilang yang mempunyai GMP di Puchong Selangor. Jadi ia adalah selamat dan boleh
diminum tanpa was-was. FULVICO Functional Drink (FFD) dalam proses mendapatkan sijil halal dari
JAKIM
 
4. Berapa lama berkesan?
Jawapan: Bergantung pada tindakbalas tubuh setiap individu. Dalam masa 1 hingga 3 hari boleh
rasakan kesan pada tubuh badan kita. Kesan yang dirasai mungkin berbeza dari seorang individu
dengan individu yang lain.
 
5. Ibu mengandung boleh minum?
Jawapan : Sekiranya anda memang telah mengamalkan FULVICO Functional Drink (FFD) sebelum hamil,
anda memang digalakkan untuk meneruskan kerana FULVICO Functional Drink (FFD) bagus untuk
kandungan dan tenaga tetapi sekiranya anda ingin mula minum FULVICO Functional Drink (FFD) semasa
mengandung dan tidak pernah mengamalkannya sebelum hamil, anda tidak begitu digalakkan. 
 
Ini kerana walaupun FULVICO Functional Drink (FFD) bagus untuk kandungan tetapi kita tidak tahu apa
tindakbalas peringkat awal tubuh anda pada FULVICO Functional Drink (FFD). Mungkin anda akan rasa
sedikit pening, mengantuk atau terlalu lapar dan kerap membuang air kecil. Kesan-kesan ini dikhuatiri
mengganggu keselesaan anda yang sedang hamil
 
Jika ingin mencuba ketika hamil, disarankan agar cuba sedikit demi sedikit untuk melihat tindakbalas pada
tubuh terlebih dahulu.
 
6. Apa tindakbalas awal yang biasa dirasai oleh pengguna yang meminum
FULVICO Functional Drink (FFD)?
Jawapan: Tindakbalas adalah berbeza untuk setiap individu. Terutamanya ia bergantung dengan cara hidup
seseorang. Jika individu tersebut banyak mengambil ubat-ubatan dan mempunyai banyak toksin dalam
badan, biasanya tubuh akan mengeluarkan toksin terlebih dahulu. Ada juga pengguna yang rasa mengantuk
di peringkat awal, rasa lapar, letih dan membuang air kecil banyak kali. 
 
Walaubagaimanapun, ramai juga pengguna yang terus rasa segar dan bertenaga dan kebanyakan golongan
ini adalah golongan yang kerap melakukan aktiviti sukan dan mengamalkan cara hidup sihat.
 
Apa pun tindakbalas yang dialami, tolong bersabar kerana ia akan berakhir dalam masa lebih kurang seminggu
 dan anda akan mula merasai kesan positif yang membahagiakan
 
7. Kanak-kanak boleh minum ke?
Jawapan: Boleh  dan sangat disarankan jika diberi pada anak-anak kecil waktu demam atau sakit. Suhu akan
cepat turun dan kadar makan ubat batuk dan selsema tidak perlu lama kerana akan lebih cepat sembuh
 
8. Minum waktu bila?
Jawapan: Bila-bila masa sahaja tetapi jika memilih untuk minum sekali sehari bolehlah minum pada waktu pagi
sebelum sarapan
 
9. Siapa yang tak boleh minum FULVICO Functional Drink (FFD)?
Jawapan: Hanya pesakit LUPUS (SLE) sahaja yang tidak digalakkan untuk minum kerana antibodi
pesakit LUPUS menyerang organ dalaman mereka sendiri. Manakala FULVICO Functional Drink (FFD) pula
meningkatkan antibodi kita. Apabila FULVICO Functional Drink (FFD) meningkatkan antibodi pesakit LUPUS,
makin kuat antibodi itu menyerang organ dalaman mereka.
 
10. Boleh minum lebih ke?
Jawapan: Tiada masalah malah digalakkan. Tiada had maksimum kerana FULVICO Functional Drink (FFD)
 bukan ubat.
 
11. Bukankah minum banyak sangat mineral tak bagus?
Jawapan : Memang tak bagus jika mineral itu adalah mineral bukan organik kerana ia tidak akan diserap
sepenuhnya oleh sel badan kita dan akan terkumpul dalam buah pinggang dan sendi dan boleh jadi batu
empedu
 
FULVICO Functional Drink (FFD) pula kaya dengan Mineral Organik, jadi boleh diminum banyak kerana
sepenuhnya akan dihurai dan diserap. Malah Asid Fulvic dalam FULVICO Functional Drink (FFD) akan
bantu huraikan semua mineral yang selama ini tak dihuraikan di dalam badan anda agar dapat diserap.
Mana-mana toksin yang ada dalam badan anda akan dibuang oleh Asid Fulvic. 
 
Jika minum FULVICO Functional Drink (FFD) dengan ubat-ubatan, bukan sahaja ubat itu akan dihurai
dan diserap sepenuhnya, penyembuhan akan lebih cepat dan organ dalaman akan dilindungi dari bahaya
toksin
 
  
  
Beli Sekarang!
  
Sila klik>>>  
http://fulvicobyerzitehmohd.wasap.my/    
 
atau hubungi 
010-2002105
 
Atau Email ke 
sales@fulvico.my
DISCLAIMER: Apa yang dinyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan. Kesan adalah berbeza untuk setiap individu bergantung kepada tindakbalas badan mereka terhadap FULVICO Functional Drink (FFD). Kami tidak bertanggungjawab kepada sebarang masalah pengguna di atas penggunaan produk ini
Copyright ©2017 FULVICO, All Rights Reserved.