TESTIMONIAL
 
 
 
 
 
 
 
 
"Saya memang akan migrain setiap petang sebab sebagai seorang businessman memang saya tak lari dari
masalah yang tak pernah habis. Sejak saya mengamalkan FULVICO saya dah takde migrain dan saya juga
rasa lebih fokus dan tenang tanpa stress. Bukan itu sahaja tapi saya susah nak dapat selsema, batuk dan
demam. Kalau dulu memang demam, batuk dan selsema tu perkara biasa terutamanya bila saya penat dan
kurang tidur" kata Shamsul Kamal, CEO SKSA TEchnology Sdn Bhd
 
 
"Saya memang ada masalah membuang air besar sejak dari kecil  lagi. Saya hanya membuang paling banyak
pun seminggu dua kali dan nak membuang tu bukan satu perkara yang mudah untuk saya. Tapi bila saya
amalkan FULVICO ni saya dah membuang setiap hari dan yang paling saya suka bukan sekadar membuang
tapi betul-betul lawas dan puas. Saya dapat rasa yang saya semakin bertenaga dan fokus. Saya suka
FULVICO" kata Mira Izany, eksekutif muda di agensi di bawah Kementerian Komunikasi & Multimedia
Malaysia
 
 
"Siang bekerja malam pulak belajar sambung master. Memang sebelum ni saya rasa terlampau penat dan
ditambah pulak saya memang ada masalah nak membuang air besar. Tapi sejak saya amalkan FULVICO ni,
bukanlah langsung tak penat tapi saya rasa penat memang berkurang sangat dan paling best adalah saya
boleh fokus. Saya pun gembira sangat sebab saya dah boleh membuang setiap pagi dengan lawasnya. Saya
suggest pada sesiapa yang sibuk macam saya ni, minumlah FULVICO" kata Izwan seorang eksekutif
marketing communication di MYNIC Berhad dan juga pelajar Master di UPM, Serdang
 
 
"Dah dua kali saya makan mee korea yang pedas gilerrr tu dan kena gastrik yang sakit tak menahan.
Dua-dua kali tu jugaklah kakak saya panaskan satu cawan FULVICO untuk saya dan saya hirup perlahan-lahan
sampai habis. Alhamdulillah gastrik saya hilang dalam masa beberapa minit. Amazing!!! dan saya akan
pastikan FULVICO sentiasa ada dalam rumah saya" kata Johan Ariff, lelaki berumur awal 20-an dan juga
seorang Eksekutif IT di KL
 
"Dah bertahun-tahun ayah saya tidur di atas sofa disebabkan tidak tahan air cond dalam bilik. Bila air cond je,
masalah sinus ayah saya jadi semakin teruk. Dah cuba macam-macam jenis ubat sehinggalah saya sendiri
belikan FULVICO untuk ayah saya cuba. Saya mula nampak kesan pada set yang pertama bila ayah saya dah
mula tidur dalam bilik dan bila bangun pagi, dia ok je. Tak macam dulu.Saya jugak nampak yang ayah saya
lebih bertenaga ke masjid pada waktu subuh dan maghrib tak penat macam dulu. Lebih mengembirakan
kami sekeluarga bila minggu lepas, doktor check ayah dan bagitahu ayah dah tak perlu ambil ubat sinus.
Sekarang, bukan saya dan ayah je yang amalkan FULVICO, tapi emak dan adik saya juga. Satu keluarga dah
jadikan FULVICO part of our daily drinks" kata Farah Wahidah Pathia, seorang pelajar Master di UITM,
Shah Alam

DISCLAIMER : KESAN AKAN BERBEZA BAGI SETIAP INDIVIDU BERGANTUNG KEPADA TINDAKBALAS BADAN MEREK
DISCLAIMER: Apa yang dinyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan. Kesan adalah berbeza untuk setiap individu bergantung kepada tindakbalas badan mereka terhadap FULVICO Functional Drink (FFD). Kami tidak bertanggungjawab kepada sebarang masalah pengguna di atas penggunaan produk ini
Copyright ©2017 FULVICO, All Rights Reserved.